Timp estimat de citire: 1 minut

Conținutul unui site web trebuie să fie disponibil în cât mai multe dintre cele mai utilizate limbi străine, dar traducerea unui site web din limba maternă într-o limbă străină sau invers, nu este atât de ușor pe cât pare.

Traducerea site-ului web te poate ajuta să îți extinzi activitatea în comerțul electronic și astfel să ajungi pe piața mondială.

Unele limbi străine sunt vorbite mai mult decât altele. În ultimii 19 ani, numărul utilizatorilor chinezi de pe Internet a crescut, urmat de utilizatorii spanioli, arabi și ruși.

Un sondaj realizat de Comisia Europeană arată că nouă din zece internauți au spus că vor alege întotdeauna să viziteze site-uri web în limba lor maternă, una din cinci persoane nu se va uita niciodată pe un site web care nu este în limba lor maternă și 42% dintre persoane nu vor cumpăra nimic de pe un site web care nu este în limba lor maternă. Consumatorii doresc să cumpere un produs cu informații în propria limbă și acest lucru este mai important decât prețul.

Dacă vrei să afli informații despre avantajele unei afaceri online, citește articolul nostru despre acest subiect: Top 7 avantaje ale unei afaceri online.

[Poză de pe Unsplash]