Timp estimat de citire: 1 minut

Înființată în 2005, Fairtrade Africa este o organizație non-profit care reprezintă toți producătorii certificați din Africa. Fairtrade Africa este deținută de organizații africane de producători certificate conform standardelor internaționale.

Pentru a atenua impactul pandemiei de COVID-19 asupra sănătății, bunăstării și durabilității economice a producătorilor de comerț echitabil, proiectul Recover Africa este implementat de Fairtrade Africa (FTA) din septembrie 2020 până în aprilie 2022. Proiectul își propune să ofere sprijin pentru prevenirea răspândirii pandemiei asupra producătorilor cu risc din nouă țări din Africa (Kenya, Uganda, Rwanda, Tanzania, Coasta de Fildeș, Ghana, Madagascar, Malawi și Africa de Sud), precum și să ajute producătorii să recupereze din pierderile economice cauzate de COVID-19, să își mențină și să diversifice relațiile din lanțul de aprovizionare și să asigure continuitatea afacerii, securitatea alimentară și generarea de venituri pentru membrii lor, consolidând astfel rezistența producătorilor la viitoarele schimbări.

Fairtrade Africa vrea să angajeze serviciile unei companii specializate în traduceri cu sediul în Africa de Sud pentru a efectua traducerea scenariilor radio în cadrul proiectului Recover Africa în trei limbi locale din Africa de Sud, unde există un grup de producători de comerț echitabil. Scenariile radio vor fi elaborate inițial în limba engleză.

Fairtrade Africa caută companii individuale cu experiență demonstrată în traducerea scenariilor radio cu conținut relevant social, cum ar fi pandemia de COVID-19, egalitatea de gen, emanciarea femeilor și implicarea tinerilor. În plus, acestea ar trebui să posede următoarele:

  • Să fie o companie cu cel puțin cinci ani experiență în traduceri
  • Să aibă experiență de traducere dovedită

Se așteaptă ca firma câștigătoare să efectueze misiunea timp de trei luni (octombrie 2020 – decembrie 2020) de la data semnării contractului.

Dacă vrei să afli informații despre limba assameză, citește articolul nostru despre acest subiect: Microsoft Translator adaugă limba assameză pe lista sa.

[Poză de pe Pixabay]